Image is not available
overweg-allround-tuinonderhoud-hegsnoeien.jpeg
overweg-allround-tuinonderhoud-border.jpeg
overweg-allround-tuinonderhoud-boomsnoeien.jpeg
overweg-allround-tuinonderhoud-renovatie-2.jpeg
overweg-allround-tuinonderhoud-renovatie.jpeg
overweg-allround-tuinonderhoud-boomzagen.jpeg
previous arrow
next arrow

schaar-icoon

Uw tuin altijd keurig verzorgd

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw tuin genieten. Regelmatig tuinonderhoud is dan noodzakelijk. Het komt de groei en bloei van planten in uw tuin ten goede, maar het vergt veel tijd en de nodige ervaring om het goed te doen. Als u zelf niet over de kennis beschikt om uw tuin te onderhouden of u heeft weinig tijd, dan kunt u hiervoor de hulp inroepen van onze vakkundige hoveniers. Het tuinonderhoud kan bestaan uit één of meerdere beurten per jaar, met of zonder contract. Voor incidenteel onderhoud kunt u denken aan: het repareren van verzakte bestrating, tuinafscheiding herstellen, vijveronderhoud, bomen rooien, aanslag op tegels verwijderen, dakgoot schoonmaken, overig onderhoud in de tuin.

Onderhoudsabonnement
Om het u makkelijk te maken bieden wij veelgevraagde onderhoudsabonnementen ‘op maat’ aan zodat u weet waar u jaarlijks aan toe bent. Dit kan gaan van het wekelijks maaien van uw gras, bemesten, verticuteren, bladruimen, dakgoten legen tot het complete tuinonderhoud. Samen met u stemmen we de onderhoudsfrequentie af en bieden u een aantrekkelijk onderhoudsabonnement ‘op maat’. Met Overweg Allround heeft u er zelf geen omkijken naar.

Vakantieservice
Tijdens uw vakantie kan Overweg Allround uw tuin onderhouden. Denk daarbij aan het maaien van het gras en het bijhouden van de borders, water geven….Als u terugkomt van uw welverdiende vakantie, hoeft u niet meteen aan de slag maar kunt u juist nog even ontspannen. Extra voordeel is dat aan uw tuin niet te zien valt dat u met vakantie bent. Dat hout ongenode ‘gasten’buiten de deur. Dat geeft ook een gerust gevoel.

Onderhoud bedrijfstuin
Bij diverse bedrijven, instellingen en zorgcentra in de regio rondom Zwolle, Kampen, Apeldoorn verzorgen wij het jaarlijkse onderhoud van bedrijfstuinen. Een perfecte uitstraling van zowel pand als aansluitende tuin staat bij onze opdrachtgevers hoog in het vaandel. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden.

> tuinaanleg
> tuinonderhoud
> specials

Bij thuiskomst een nette tuin met onze vakantieservice

Lekker van uw vrije tijd genieten zonder zorgen om uw tuin?
Wij hebben diverse onderhoudsabonnementen en met onze speciale vakantieservice bent u beter af.
Informeer naar de mogelijkheden >

overweg-serviceplus-vakantieservice

Bedrijfstuinen en parken

Aanleg en onderhoud van gebruiksvriendelijke en sfeervolle bedrijfstuinen en parken >

Breng uw tuin tot bloei
Neem contact op voor een vrijblijvend tuingesprek >