Image is not available
overweg-allround-tuinontwerp-tuinhuis.jpeg
overweg-allround-tuinontwerp-plattegrond-2.jpeg
overweg-allround-tuinontwerp-verlichting.jpeg
overweg-allround-tuinontwerp.jpeg
overweg-allround-tuinontwerp-plattegrond.jpeg
previous arrow
next arrow

Aangename specials van Overweg Allround


Kindvriendelijke tuin
Laat uw kinderen het buitenleven ontdekken. Onze superleuke speeltoestellen zijn er in allerlei soorten en maten en voldoen aan de strenge veiligheidseisen. Bovendien kunt u ze naar wens uitbreiden. Zo groeit het speeltoestel mee met de vaardigheden van uw kind.

Trampoline ingraven
Een kindvriendelijke en veilige tuin met speeltoestellen, gras, rubber tegels etc. is een paradijs voor uw kinderen. De trampoline graven wij in zodat uw (klein)kinderen onbezorgd kunnen springen. Vraag naar de mogelijkheden.

Sierhekwerk op maat gemaakt
Wilt u een stijlvolle erfafscheiding waarbij elegante uitstraling wordt gecombineerd met veiligheid en duurzaamheid, dan is sierhekwerk een echte aanrader. Overweg Allround levert hoge kwaliteit sierhekwerken op maat en zorgt voor een stabiele plaatsing. Onze smeedijzeren hekwerken worden volbad thermisch verzonken en dubbel gepoedercoat. Dit zgn. duplexsysteem is de meest duurzame bescherming in de strijd tegen corrosie en samen met de roestvrijstalen montagenonderdelen, is het zeer onderhoudsvriendelijk.
Wij hebben sierhekwerk in verschillende soorten en maten. Naast standaardmodellen is er de mogelijkheid voor een eigen ontwerp of standaard modellen aan te passen tot een hek naar keuze. Al onze hekwerken kunnen in elke gewenste RAL kleur worden gepoedercoat. Vraag informatie.

Electra in uw tuin
U wilt mooie verlichting in uw tuin, verwarming op uw veranda of lekker kokkerellen in uw buitenkeuken. Dat kan allemaal. Wij leggen de bekabeling voor u aan, veilig en vertrouwd.

Bedrijfstuinen en parken
De groene uitstraling rondom bedrijf of instelling is belangrijk. Wij zorgen voor een goede balans tussen groen en bestrating. Tussen ruimte voor bedrijvigheid, ontmoeting en ontspanning. Ook voor het onderhoud kunt u Overweg Allround inschakelen. Een perfecte uitstraling van zowel pand als aansluitende tuin staat bij onze opdrachtgevers hoog in het vaandel. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden.

> tuinaanleg
> tuinonderhoud
> specials

Breng uw tuin tot bloei
Neem contact op voor een vrijblijvend tuingesprek >