Image is not available
overweg-allround-tuinontwerp-tuinhuis.jpeg
overweg-allround-tuinontwerp-plattegrond-2.jpeg
overweg-allround-tuinontwerp-verlichting.jpeg
overweg-allround-tuinontwerp.jpeg
overweg-allround-tuinontwerp-plattegrond.jpeg
previous arrow
next arrow

pen-icoon

Jarenlang tuinplezier door een professioneel tuinontwerp

Een doordacht en creatief tuinontwerp vormt de basis voor onbezorgd en langjarig tuinplezier. Uw wensen vormen daarbij vanzelfsprekend het uitgangspunt. Overweg Allround zet graag alle kennis, ervaring en creativiteit in om uw droomtuin te realiseren. Wilt u gebruik maken van bepaalde bomen, planten of bestaande elementen? Dan kan dat. Wij vertalen uw wensen naar een tuin die bij u past! Vooraf ontvangt u een heldere prijsopgave zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Let op: het ontwerp is helemaal gratis wanneer wij ook uw tuin mogen aanleggen!

Ontwerp particuliere tuin
Uw tuin is het verlengde van uw woning. Het moet passen bij uw leefstijl en beleving. Voor ons zijn alle soorten en oppervlakten van tuinen een uitdaging. Met een doordacht lijnenspel en de juiste toepassing van materialen ontstaat op subtiele wijze een gevoel van ruimte in een kleine tuin of juist intimiteit in een grote tuin.

Ontwerp bedrijfstuin
Ook bij het ontwerp van de groene uitstraling rondom bedrijf, instelling of zorgcentrum geldt dat úw wensen altijd ons uitgangspunt zijn. Wij zorgen voor een goede balans tussen groen en bestrating. Tussen ruimte voor bedrijvigheid, ontmoeting en ontspanning. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de aanleg van uw bedrijfstuin.

2D en 3D tekening
Na inventarisatie van uw tuinwensen en het opmeten op de locatie maken wij een conceptontwerp in 2D. Desgewenst kunnen wij aan de hand hiervan een uitgekiend beplantingsplan maken. Ook is het mogelijk dit ontwerp uit te werken in 3D. Op die manier krijgt u een nog realistischer beeld van uw toekomstige tuin. Nieuwsgierig naar onze creatieve tuinontwerpen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Beplantingsplan
In een beplantingsplan maken wij de juiste beplanting voor u inzichtelijk. Wij houden rekening met uw wensen, de grondsoort en eigenschappen van de planten zoals de periode waarin ze bloeien, de kleur, de standplaats, structuur van blad, hoogte etc. Op die manier wordt een evenwichtige beplanting opgebouwd waar u jarenlang plezier van heeft.

Bestrating
Een essentieel onderdeel van een mooie tuin is de bestrating. Wij werken met diverse soorten en kleuren sierbestrating, natuursteen, klinkers en tegels ook in combinatie met o.a. houten vlonders, grind of graszoden. In overleg maken wij een mooi ontwerp. Of het nu gaat om een tuinpad voor particulier gebruik of de aanleg van een complete parkeerplaats bij uw bedrijf.

Houtwerk in de tuin
Een tuinhuis is multifunctioneel. Als extra zit, als speelplaats voor de kinderen of opslagplaats voor materiaal. Als het wordt meegenomen in het tuinontwerp en verweven met bestrating en beplanting is het een blikvanger van uw tuin. Prieel, tuinhuis, veranda, carport, schutting, blokhut etc. Er kan zoveel meer met hout. Wij leveren maatwerk en plaatsen het stevig en solide.

> tuinaanleg
> tuinonderhoud
> specials

Tuinontwerp gratis

Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een mooi tuinontwerp.
En het ontwerp is helemaal gratis wanneer wij ook uw tuin mogen aanleggen!
Maak nu vrijblijvend een afspraak>

overweg-serviceplus-tuinontwerp-gratis

Sierhekwerk op maat gemaakt

Exclusieve tuinafschijding >

Breng uw tuin tot bloei
Neem contact op voor een vrijblijvend tuingesprek >